Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Izraelská modelka Bar Refaeli (38) patří mezi celebritami k nejpečlivějším zásobovačům dnes tak populárních ‚selfie‘ fotek na sociální sítě. Blýskne se zkrátka kdykoli a kdekoli. Osmadvacetiletá blondýnka rozhodně nemá problém ani se svým přirozeným já, bez make-upu dokonce chodí velmi často a samozřejmě i tehdy se fotí. Její příznivci tak dobře vědí, že bez šminek vypadá spíš jako teenagerka.

Kráska, která loni překvapila reklamním spotem vytvořeným speciálně pro Super Bowl, v němž se líbala s obtloustlým hercem Jessem Heimanem, v minulosti okoušela rty někoho úplně jiného. Úctyhodných šest let si dokázala udržet takového sukničkáře a milovníka blond modelek, jakým je Leonardo DiCaprio (49). S Refaeli tento zasloužilý čekatel na Oscara prožil svůj nejdelší vztah.

Výčet značek, se kterými Refaeli spolupracovala, je velmi dlouhý. Zmiňme jen hrstku jako Chanel, Escada, Desigual, Gap či Samsung. Její fotografie zdobila v roce 2009 i obálku plavkového Sports Illustrated a čtenáři časopisu Maxim ji v roce 2012 vyhlásili nejžhavější ženou planety. Loni moderovala první řadu izraelského X Factoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám