Hlavní obsah
Článek

Amy Adams (39) je ženou mnoha tváří. Zatímco ve filmu Špinavý trik předváděla odvážně odhalený dekolt, v reálu je to obyčejná žena, jíž by nikdo nevěnoval příliš pozornosti.

Krásná rusovláska je v současné době jednou z nejobsazovanějších hereček a každý její nový film je očekávanou událostí. Amy Adams ukazuje na červených kobercích své sexy tělo v odvážných modelech, ale v soukromí si na parádění příliš nepotrpí.

V Los Angeles si tak mohla zcela nenápadně vyrazit na kávu se snoubencem Darrenem Le Gallo a vzít s sebou tříletou dcerku Avianu, která nejspíš ani netuší, že má za maminku slavnou filmovou hvězdu. Amy Adams se totiž nejlépe cítí v obyčejných džínách a nenápadné košili, díky kterým může splynout s davem.

Po letošním oscarovém ceremoniálu se hodně mluvilo o čtvrté neproměněné nominaci Leonarda DiCapria. Amy Adams má však ještě smutnější zkušenost než on. Americká filmová akademie ji na Oscara nominovala už pětkrát, ale Amy neuspěla s filmy Junebug (2005), Pochyby (2008), Fighter (2010), Mistr (2010) ani letos se Špinavým trikem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám