Hlavní obsah
Článek

Komická vložka v programu letošního oscarového večera, kdy se v prvních řadách hlediště Dolby Theatre objevil mladík s několika krabicemi pizzy, které porozdával mezi hollywoodské ikony, má svou dohru. Moderátorka Oscarů Ellen DeGeneres si poslíčka jménem Edgar pozvala do své talk show, kde mu dodatečně předala i zasloužené dýško - rovných tisíc dolarů.

Edgar totiž neměl ponětí, do čeho jej Ellen uvrtá, a tak se, aniž by něco tušil, stal součástí nejočekávanější společenské události roku a zároveň suverénně nejslavnějším doručovatelem pizzy všech dob.

Za jeho služby se dokonce v hledišti vybíralo do klobouku zpěváka Pharrella Williamse, kam celebrity vložily 600 dolarů. Ellen to pak dorovnala na tisícovku. Mladík si tak přišel v přepočtu na téměř dvacet tisíc korun.

Že nese tradiční italský pokrm přímo největším hvězdám Hollywoodu, to prý Edgar netušil, údajně si myslel, že je objednávka pro producenty a scenáristy někde v zákulisí. „Byl jsem v šoku. Netušil jsem, o co jde. Bylo to fakt bláznivé,“ uvedl Edgar a přiznal směrem k Julii Roberts: „Byla ženou mých snů. Ještě když jsem žil v Moskvě, vždy jsem se díval na její filmy. Bylo pro mě úžasné, že jsem jí mohl přinést pizzu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám