Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lenka Zahradnická je velmi aktivní dívka. Tato hyperaktivita jejímu zdraví ale občas škodí. Herečka známá například se seriálu Ordinace v růžové zahradě se věnuje celé řadě aktivit. Chodí na aerobik, navštěvuje hodiny jógy a hot jógy, věnuje se bojovým sportům, a dokonce vyzkoušela i dost nezvyklé činnosti, jako je cvičení na akrobatických trampolínách.

Právě poslední jmenované „cirkusové“ řádění se jí ale málem stalo osudným. Skákat několik metrů nad zemí, a přitom dělat salta a vruty, se nemohlo obejít bez zranění. „Během prvních třech týdnů, co jsem tam začala chodit, jsem si stihla podvrtnout koleno, loket a rameno. Pak už jsem tam nechodila tak intenzivně. Musela jsem toho nechat, protože jsem si tím víc ubližovala,“ popisuje Lenka.

V současnosti se uchyluje bývalá přítelkyně Tomáše Kluse (37) a Vojty Dyka (38) k bezpečnějším fyzickým aktivitám. My jsme ji shodou okolností potkali na tanečním tréninku, kde řádila s kamarádkou Andreou Kerestešovou (39) a misskami Terezou Chlebovskou (33) a Luckou Křížkovou.

„Chci být dobrá a neustále se zlepšovat. Nejsem přirozeně pohybově nadaná, mám příliš dlouhé končetiny a než mi informace dojde v hlavě na správné místo, tak je jiný cvik,“ popisuje Lenka motivy, proč se dala na tancování.

Reklama

Další články

Načítám