Hlavní obsah
Článek

Kdo by to byl řekl. Expremiér Stanislav Gross má neuvěřitelně talentované dcery. Starší Denisa výborně tancuje a je mistryní světa ve stepu, mladší Natálka (11) zase nádherně zpívá a účinkuje v několika muzikálech. Zpívala v Mary Poppins, Zorrovi nebo v Bídnících, hraje v Národním divadle a momentálně se chystá na role v Marii Antoinettě a muzikálu Adam a Eva. A stejně jako sestra také tančí a stepuje.

"Je to můj sen, strašně mě baví hrát v muzikálech a chtěla bych zpívat i dál. Později by se mi líbila i sólová kariéra. Snad to vyjde," řekla Super.cz talentovaná Natálka. Její maminka Šárka Grossová je na dceru pyšná. "To víte, že jsem," říká paní Šárka.

Pěvecký talent u dcery objevili už v době, když chodila do školky. "Říkali mi to ve školce, pak ve škole. Když mi asi čtvrtá učitelka říkala, že bych ji měla dát někam zpívat, tak jsme zvolili Kühnův dětský sbor a nyní má svoji paní učitelku," upřesňuje Šárka Grossová.

A po kom zdědila Natálka geny? "Já slyším dobře, Standův táta dobře zpívá, slyší, hraje na několik nástrojů a moje obě babičky hrály v divadlech," vypočítává talentované předky Šárka.

Reklama

Další články

Načítám