Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) si k 31. narozeninám nadělila pořádný dárek. Odletěla fotit do Los Angeles a Las Vegas svůj vůbec první kalendář. A kdo by čekal nějaké líbivé fotky a pózy, má smůlu. "Nafotit kalendář nenapadlo mě, ale německého fotografa. Já jsem hrozně chtěla letět do Ameriky a kalendář byl dobrý důvod," prozradila Nosková.

Míša se v kalendáři objeví v natáčkách, v den starém nalíčení, jako prostitutka sedící na ulici, a fotila dokonce i na toaletě. "Nemůžu říct, že si fotku na záchodě úplně pamatuji. Fotili jsme ji asi ve tři ráno v Las Vegas po nějakých vodkách a šampaňských. Hotelový pokoj byl na moji kartu a já se pak hrozně divila, když mi přišel účet na 600 dolarů," prozradila s úsměvem Míša.

"Byl to ale zážitek. K Vegas to, myslím, patří. Že člověk vstane, neví, co vypil, neví, co se dělo, a dělá šílený věci," upřesňuje.

Nejradši má Míša fotku, kde pózuje v den starém make-upu. "Je focená v šest ráno hned po párty. Byla mi hrozná zima, ale užila jsem si to. Aby to vypadalo dostatečně vyžile, tak jsem si kvůli ní nerozčesávala vlasy, měla jsem make-up ze dne předtím. Spala jsem v něm asi tři hodiny a pak jsme šli fotit," uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám