Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen málokterá obézní žena by si troufla následovat osmatřicetiletou Angličanku Jo Sleet v její cestě za štíhlou linií. Když se od lékařů dozvěděla, že ji její hmotnost ohrožuje na životě, neváhala ani minutu a rozhodla se pro radikální změnu. Když už ne pro sebe, tak hlavně pro svou dnes desetiletou dceru Molly. Aby ve snaze zhubnout nepolevila, svlékla se do plavek, nechala se od dcery vyfotit a fotografii poslala na Facebook mezi všechny své přátele. V té době vážila téměř 150 kilogramů a nosila velikost 56, a tak motivace byla veliká.

A co ji přimělo k hubnutí? Návštěva její maminky, která si všimla, že v noci i několikrát do hodiny přestává dýchat. Ta dceru přemluvila k návštěvě lékaře, kde jí byla diagnostikována takzvaná spánková apnoe, která způsobuje výpadky dechu při spánku. To byl dostatečně varovný signál.

Žena začala spolupracovat s experty na hubnutí z Pertemps People Development Group a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Během necelých dvou let zeštíhlela o 65 kilogramů a dnes se vejde do oblečení číslo 40.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám