Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příležitost zazářit ve světlech reflektorů si během šestaosmdesátého ročníku udílení filmových cen Oscar nenechal vzít ani trojlístek těhotných krásek Kerry Washington, Olivia Wilde a Elsa Pataky.

Tři maminky a tři velmi rozdílné outfity, které zahalovaly bříško vždy jinak. Nejtěhotnější ze všech vypadala Elsa Pataky. Je to logické, neboť sedmatřicetiletá modelka a herečka očekává dvojčata se svým manželem Chrisem Hemsworthem, který ji na galavečer doprovodil. Elsa skutečně vypadala v zelené róbě od libanonského módního génia Elieho Saaba tak, že snad každou chvíli přivede své ratolesti na svět.

V porovnání s Elsou se dalo jen těžko uvěřit tomu, že Olivia Wilde je již v sedmém měsíci těhotenství. Bříško pod černými šaty od Valentina se jí jen lehce klenulo.

Bez manžela Nnamdiho Asomugha přišla jako jediná Kerry Washington. Nebylo to ale zase takové překvapení, neboť o páru je známo, že svůj vztah drží mimo pozornost médií. Herečka se prošla po rudém běhounu před Dolby Theatre v šatech, které navrhl Jason Wu. Je to vůbec poprvé, co Wu vytvořil róbu na Oscary, a je dlužno dodat, že mladý talentovaný designér odvedl skvělou práci.

Reklama

Další články

Načítám