Hlavní obsah
Článek

V loňském roce se jí úspěchy a filmové ceny hrnuly do klína jedna po druhé, podobně rychle se ale načítaly i trapasy. Jennifer Lawrence (33) získala nálepku mimořádně talentované mladé herečky stejně jako královny trapasů. A zatímco loni touto dobou během měsíce získala SAG Award i Oscara, podařila se jí i tři slušná faux pas.

Za letošek je její skóre o něco chudší, ale i tak parádní. V lednu si šla pro Zlatý glóbus za vedlejší roli v dramatu Špinavý trik a svou dávku trapasů odstartovala ještě před začátkem vyhlašování Oscarů. Loni si přitom vybrala na pád tu nejnevhodnější chvíli, a to moment, kdy stoupala po schodech k pódiu, kam si přicházela převzít sošku za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli ve filmu Terapie láskou.

Lawrence sebou tentokrát sekla ještě venku před příchodem na červený koberec a ze země jí pomáhali kromě přátel i policisté, kteří dozorovali na poklidný průběh akce. Herečka si s vtipem sobě vlastním ze své nešikovnosti udělala legraci, když řekla v narážce na své šaty, že se aspoň s kobercem sladila.

Reklama

Další články

Načítám