Hlavní obsah
Článek

Hudební show Hlas Česko Slovenska nalákala před kamery sestry Katarínu a Zuzanu Kamencovy, které by rády dobyly svět šoubyznysu. Která bude mít u koučů větší úspěch?

Na první pohled jsou každá jiná, ale spojují je geny a touha po slávě. Blondýnka Katarína a brunetka Zuzana se odhodlaly předvést svůj talent v televizi, ale má to jeden háček. Diváci nezjistí, jak jim to společně ladí, protože se do boje vydaly každá na vlastní pěst.

Výběr zpěváků je ovšem limitovaný, a tak je nepravděpodobné, že by se postupu dočkaly rovnou dvě uchazečky se stejným příjmením, byť by byly ozdobou přímých přenosů. Obě dívky ovšem mají stejný sen a rády by se dočkaly hvězdné kariéry a mezinárodního věhlasu, stejně jako před dvěma lety ukrajinská rodačka Ivanna Bagová.

Jejich budoucnost je ovšem v rukou koučů, jejichž rozhodování se na televizní obrazovce objeví už ve středu. Diváci se, stejně jako v první řadě, dočkají starých známých v podobě Michala Davida, Pepy Vojtka a Dary Rolins. Rytmuse nahradí Majk Spirit a sestavu koučů doplní Marta Jandová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám