Hlavní obsah
Článek

Příběh Petra Čepka patří k těm nejsmutnějším. Herec tajemného vzezření strávil konec svého krátkého života v bolestech a zklamání z toho, že jej ostatní odsuzovali kvůli jeho alkoholismu.

Petra Čepková si svého otce nikdy příliš neužila. Kvůli jeho výbušné povaze se rodina rozpadla v době, kdy jí bylo sotva pět let, ona se přesto snaží jméno svého otce očistit. Nejvíce jí vadí, že je vnímán jako notorický alkoholik, který se upil k smrti.

„Samozřejmě, že pil. Možná víc, než pijí normálně lidi. Ale nikdy jsem nezažila, že by to zasahovalo do jeho práce. A co se týče jeho soukromého života, tak to rozhodně ne,“ tvrdí Petra, již dodnes trápí, že její tatínek odešel už ve věku 54 let, a nestačili si toho tak spoustu říct.

V nejtěžších chvílích mu dokonce nemohla být oporou, protože kvůli pokročilému stadiu těhotenství před ní rodina skrývala, že Čepek trpí rakovinou. „Když jsem za ním přijela na tu chatu, kde byl, tak to vlastně bylo už ke konci. Pro mě to byl šok a ten přetrvával, protože to potom šlo rychle. Táta byl člověk, který ten život měl fakt rád,“ zavzpomíná dcera herce známého z filmů Tři veteráni, Slavnosti sněženek či Postřižiny v dnešním Top Star magazínu.

Reklama

Další články

Načítám