Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každá sezóna s sebou přináší nové trendy. Kolekce na jaro a léto přinášejí takovou módu, která potěší jak příznivce veselých barev a vzorů, tak i milovníky tradičních a nestárnoucích prvků. Velkou výhodou je, že naše nabídka obsahuje jak nejnovější jarní kolekce, tak i výprodejové modely, tudíž si přijde na své opravdu každý.

Máme, co potřebujete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nákupní galerie MALL.CZ svou nabídkou postihuje téměř všechny oblasti každodenního života. Myslíme na všechny věkové kategorie, na vaše potřeby i volný čas. Nevěříte? Není nic jednoduššího, než si to ověřit!

Timeout – skvělá značka s nízkou cenou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Volnočasová móda pro dámy a pány od značky Timeout patří v naší nabídce jednoznačně mezi nejoblíbenější. Aby také ne, když máme slevy nejen na výprodejové modely, ale i na novou kolekci jaro/léto 2014. Pořiďte si třeba jedno z triček za 199 Kč a jistě nebudete litovat!

Desigual – móda pro lepší den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete zaručený recept na to, jak si navodit již nyní atmosféru léta? Pokud ano, sáhněte po některém z modelů dámské a pánské módy značky Desigual. Energie a pozitivismus přímo čiší z nové kolekce na jaro a léto 2014, ale v tomto ohledu nezaostávají ani výprodejové modely již od 299 Kč!

Dámské kabelky pro dámy i rebelky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kabelka je součástí života snad každé ženy a o její praktičnosti a potřebě není pochyb, ale nelze opomenout také její význam hlavního doplňku každého outfitu. Ať už vám vyhovují kabelky malé nebo velké, výrazné nebo decentní, do ruky nebo přes rameno, tak si v naší nabídce jistě vyberete! V prodeji kolekce jaro/léto 2014 i výprodejové modely se slevou až 59 %!

Pepe Jeans – ve jménu Velké Británie!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud se zajímáte o módu, pak pro vás jistě není novinkou, že britské značky udávají v mnoha oblastech aktuální trendy. Značka Pepe Jeans je pak jednou z nejznámějších a nejžádanějších z nich. Nová kolekce je plná pastelových i klasických barev, tradičních i netradičních střihů a prvotřídních materiálů. Výprodejová kolekce je nyní navíc se slevou až 57 %!

Obujte se kamkoliv!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Snažíme se co nejvíce přiblížit potřebám zákazníka, a proto jsme spojili volnočasovou, společenskou, sportovní i outdoorovou obuv do jedné kategorie, kde si pomocí filtrů jednoduše vyhledáte obuv přesně podle vaší potřeby. Sháníte elegantní lodičky i kvalitní běžecké boty? Nyní máte možnost si vybrat obojí pohodlně na jednom místě!

Další články

Načítám