Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderování letošního předávání Oscarů se již podruhé zhostila Ellen DeGeneres, která se s celebritami pravidelně potkává i ve své talk show. Všem bylo jasné, že večer pod taktovkou této neřízené střely bude plný překvapení. Jedním z nich byl i poslíček, který během samotného předávání filmových cen přivezl několik krabic s pizzou. A do tradiční italské pochoutky se zakously i herečky, které týdny hubly do svých honosných rób.

Zatímco na moderování Ellen se názory liší, minimálně jedna věc se jí vydařila na jedničku, navíc se s ní zapíše i do historie sociálních sítí. Přiměla totiž ke společné fotografii několik celebrit a lámala s ní rekordy ve sdílení. Během pouhých dvou hodin ji na svém účtu přeposlaly více než dva milióny uživatelů, což byla pro Twitter taková nálož, že se na chvíli stal dokonce nedostupným. Snímek pořízený mobilem moderátorky se tak zapisuje do dějin sociálních sítí.

Na takzvané ‚selfie‘ momentce se to hemží jednou slavnější tváří než druhou. Kromě Ellen jsou na ní zvěčněni vysmátí Jared Leto, Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Julia Roberts, Brad Pitt s Angelinou Jolie, Kevin Spacey, Lupita Nyong’o i Bradley Cooper, který natáhl ruku na maximum, aby se do objektivu všichni vešli.

„Dostali jsme e-mail od Twitteru, že jsme pokořili rekord a shodili stránky. Zapsali jsme se do dějin,“ pochlubila se DeGeneres poté, co se web opět podařilo rozchodit.

Dosavadní nejsdílenější fotografie s komentářem ‚Další čtyři roky‘ přitom patřila Baracku Obamovi a jeho manželce po volební noci z roku 2012, na níž se objímají.

Reklama

Další články

Načítám