Hlavní obsah
Článek

Sexy čtyřicátnice Gwen Stefani porodila svého třetího syna a zařadila se na seznam nejstarších matek světového šoubyznysu. Přestože vypadá stále jako před 20 lety, miminko si pořídila v pokročilejším věku.

I do třetice se frontmanka kapely No Doubt dočkala kluka a její dva synové Kingston (7) a Zuma (5) se těší z bratříčka, jemuž šťastní rodiče vybrali jméno Apollo, což v řecké mytologii představuje boha Slunce. Zpěvačka se netajila tím, že by ráda vychovávala holčičku, a tak není vyloučeno, že zkusí ještě čtvrté dítě.

Přestože u Gwen Stefani panuje mužská nadvláda, označuje se stále za královnu svého rodinného klanu. S manželem Gavinem Rossdalem, který se také pohybuje na hudební scéně, jsou spolu už od roku 2002 a podle opakovaného těhotenství Gwen je zřejmé, že jim to klape.

Zpěvačka už dvakrát předvedla, že po porodu na jejím těle nezůstal ani gram tuku. S váhou očividně nemá problém, o čemž svědčí její snímky z pokročilého stadia těhotenství, na nichž má kromě kulatého bříška své původní křivky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám