Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Simona Krainová (41) opět rozdávala radost soutěžícím v soutěži o proměnu. Paní Emília (44) vyhrála kompletní celkovou proměnu. Dnes se podíváme na proměnu v obličeji, se kterou má zkušenost i sama Simona.

Za 1 hodinu mladší o 10 let

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Mým problémem nebyly ani tolik vrásky, jako spíše povadlé tváře, což mi vytvářelo smutný a věčně unavený obličej. Nevěděla jsem co s tím. Kosmetika už nezabírala, ale na druhé straně na klasický facelift jsem se opravdu ještě necítila,“ svěřila se paní Emília. Paní Emília podstoupila moderní novinku v omlazení a vypnutí obličeje YES Lifting. „Ten “zavěsí a upevní" obličej, napraví a zpomalí fyziologické změny poklesu tkáně obličeje a krku způsobené stárnutím,“ vysvětlila nám primářka Kliniky Yes Visage MUDr. Monika Kavková.

O liftingu ví i Simona

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

YES Lifting je šetrná technika vypnutí kůže, nápravy propadlých nebo pokleslých tváří a kontur, což vede i k vyhlazení vrásek. Vše je řešeno jen vpichy speciální kanylou, bez nutnosti použití skalpelu a jakéhokoli odřezávání kůže. Nevznikají tedy ani žádné jizvy a zákrok se provádí jen v lokálním znecitlivění, které zajistí bezbolestný průběh. Klient tak může ihned po zákroku odejít domů. Jak jsme již zmínili na začátku, o YES Liftingu ví své i sama Simona, neboť jej doporučila své sestře Yvonně, která na něj byla v ostravské pobočce Kliniky Yes Visage a s výsledkem je také velmi spokojená.

Nový pohled na svět

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Padající víčka, povislá kůže, tukové výhřezy a váčky pod očima jsou častým problémem, který se s přibývajícím věkem dotýká mnoha lidí. Povislá víčka trápila i paní Emílii. „Na Klinikách Yes Visage využíváme s úspěchem nejmodernější techniku umožňující provést úpravu víček ambulantně a v mnohem kratším časovém intervalu, pouze v místním znecitlivění a s omezením viditelných jizev. Minimalizujeme otoky či podlitiny a zároveň výrazně zkracujeme dobu hojení,“ pověděl nám o zákroku primář Kliniky MUDr. Miroslav Krejča, Ph.D.

Kam chodí celebrity za krásou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnoho nedostatků v obličeji však může velmi snad vyřešit estetická dermatologie pomocí kvalitních výplní na bázi kyseliny hyaluronové. Ta efektivně navrací pleti potřebné látky a zpět její přirozenou pružnost či objem. „Profesionální estetická dermatologie v rukou kvalifikovaného lékaře umí řešit většinu problematických míst ve tváři s naprosto přirozeným výsledkem. Od jemných až po hluboké vrásky, vrásky od mračení či kolem očí, nosoretní rýhy, nedostatečnou hydrataci pleti, propady a povadající místa nebo naopak zakulacené tváře a podbradek, nevýrazné rty a kontury nebo třeba kruhy pod očima,“ prozradila nám více k zákrokům primářka Kliniky Yes Visage MUDr. Monika Kavková, která je velmi oblíbená mezi celebritami. Mezi mnohé její klientky patří například sama Simona Krainová, Alice Bendová, Tereza Kerndlová, Iva Kubelková nebo třeba Veronika Freimanová.

Plastika jednodušeji a šetrněji

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kde však se svými silami již končí estetická dermatologie, nastupuje plastický chirurg. Moderní estetická medicína a plastická chirurgie již dnes umí mnohem více, za mnohem kratší dobu, ale hlavně znatelně šetrněji. A také hlavně mnohem přirozeněji. To potvrzuje i tým odborníků pod vedením mezinárodně uznávaného specialisty a předního plastického chirurga s léty praxe primáře MUDr. Miroslava Krejči, Ph.D. na Klinice Yes Visage. Ta nabízí široké spektrum nejmodernějších postupů a plasticko-chirurgických zákroků v komfortním zázemí moderně vybavené kliniky. Komplexní řešení s individuálním diskrétním přístupem, to jsou důvody, proč má tato klinika mnoho spokojených klientů i mezi našimi známými osobnostmi a celebritami.

Proměna zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyhrajte si svou proměnu! Zrealizujte si své představy a nechte se hýčkat profesionály. Soutěžte o proměnu dle vašeho přání se Simonou Krainovou a Klinikou Yes Visage. Podrobnosti naleznete na webu kliniky.

Další články

Načítám