Hlavní obsah
Článek

Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská (33) ví, že modelingem se nelze živit donekonečna. A tak myslí na zadní kolečka a postupně se snaží přejít k moderování. Už začala. "Působím jako reportérka Ligy mistrů a za sebou už mám i pár moderací a spolumoderací tiskových konferencí a podobných akcí," pochlubila se Super.cz.

Nyní má před sebou další metu. "Nedávno jsem byla na módní přehlídce, kde shodou okolností předváděla i Maria Zelinova, reportérka Fashion TV. Ta mi řekla, že zrovna hledají nové tváře a že bych to určitě měla zkusit. Pravdou je, že nemám co ztratit, tak jsem se přihlásila," svěřila Tereza.

"Jsem typ člověka, který chce neustále směřovat dopředu, zlepšovat se a ve výsledku být pak nejlepší. Podle mého názoru je to obrovská příležitost, jak nasbírat další cenné zkušenosti," dodala kráska, která za vzory považuje Dianu Kobzanovou (41) a Adelu Banášovou (43), z mužů pokládá za jedničky Jana Krause, Libora Boučka a Martina Pyco Rausche.

A jaký má vůbec vztah k módě, o niž jde na Fashion TV především? "Na rovinu říkám, že můžete vypadat dobře i ve věcech za pár stovek. Člověk se v tom musí cítit především dobře a pohodlně a pak unosí i pytel," směje se Tereza.

"Osobně mám ráda sportovní eleganci, kterou unosíte téměř všude, taky mám ráda jednoduchost, v níž vynikne vaše osobnost. Na druhou stranu je ale i příjemné se občas svěřit do rukou stylisty, který pozná, co vám sluší, a podtrhne tak vaši krásu," míní Chlebovská.

Reklama

Další články

Načítám