Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Tomáše Hanáka jsme potkali po opravdu dlouhé době. "Já jsem se poslední čtyři roky stáhl a vlastně se pohybuju hlavně na svém nádraží, které jsem zachránil u nás v Nižboru. Proč bych měl hrát ve filmech, které mne ani nebaví," míní Hanák, jenž roky vyhrával ankety o nejkrásnějšího muže České republiky.

"Velkou roli v tom hrálo zejména mé charisma," zavzpomínal Tomáš, jehož momentálně živí hlavně moderování. "Dělám si práci podle svého a pak se vracím opět do mého milovaného Nižboru," svěřil. Výjimku udělal pro projekt Komunikace, kde se nechal nafotit, když předváděl různé grimasy. "Bylo to výjimečné focení a udělal jsem to rád," upřesnil.

Hanák po narození nejmladšího potomka sekl s pitím alkoholu, na kterém už byl závislý a řekl, že až do synových osmnáctin si nedá jedinou skleničku. "Dodržuji to, přestal jsem pít i nealkoholické pivo, protože to je chabá náhražka," míní.

"Teď bude synovi patnáct, má náušnici a dlouhé vlasy v culíku, ale pořád je to skvělé. Ale toho dne, za tři a půl roku se moje rodina děsí. Uvidíme, jestli se ten jeden panák nezvrtne ve spousty a nebude následovat příšerná kocovina. To bych toho radši zase nechal," dodal Hanák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám