Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakub Flejšar dovedl Evu Samkovou až k olympijské medaili ve snowboardcrossu. Po olympiádě v Soči ale hlásí, že končí. S Evou už dál spolupracovat nebude. Tenhle krasavec se rozhodl, že se bude věnovat své práci sochaře a především rodině, kterou zanedbával.

"Plán před sezónou byl, že budu končit. Věděl jsem, že medaile přijde, tedy doufal jsem. Je to škoda, ale končí to," řekl Super.cz fešák Flejšar. Vyvrátil také, že by důvodem byly peníze. I když přiznal, že těch měli nedostatek a živila ho jen práce sochaře.

"Měli jsme s penězi problém, a pořád vlastně máme, ale není to kvůli tomu. Já to nedělal nikdy kvůli nim. A právě teď by to mohlo začít být díky reklamě, kterou Evka udělala, lepší. Dělal jsem to kvůli pocitu, který se tou profesionalizací vytratil. Už to není taková zábava, nemůžu se projet, nejezdím a jen stojím a dělám chytrého," upřesnil Flejšar.

Bohužel dámy, u tohohle fešáka máte smůlu. Je šťastně zadaný. "Mám partnerku, dvě děti a konečně si to budu užívat. Jedné dceři je pět, druhé dva roky a já o její slova, o chození a další věci, které už nikdy nemusím zažít, nechci přicházet," vysvětlil další důvod svého odchodu od Evy Samkové.

Návrat ale nevylučuje. "Když mě sochařský život nebude bavit, tady, myslím, budu mít vždycky dveře otevřené. Od snowboardingu úplně neodcházím, chtěl bych pomáhat s výchovou mládeže. Jen už nebudu cestovat," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám