Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Krásně tvarovaný dekolt, sexy prádlo a sexappeal – která žena po tom netouží? A který muž by takové kombinaci odolal? Poradíme vám, kde pořídíte dokonale padnoucí a sexy prádlo pro každou postavu!

Podprsenky s 20% slevou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenky z kolekce AVA nyní pořídíte na Astratex.cz se slevou 20 %! A na co se můžete těšit? V akci pořídíte sexy push-upky, podprsenky pro velká prsa, pohodlné kousky pro každodenní nošení i svůdné modely pro zvláštní příležitosti. Podívejte se s námi, nechte se inspirovat a ušetřete!

Nejen pro nevěsty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní podprsenka Hollywood se skvěle hodí jako svatební prádlo. To ale neznamená, že ji nemůžete obléknout pokaždé, když se chcete cítit neodolatelně. Měkce vyztužené košíčky typu bardot dají vašim vnadám dokonale zakulacený tvar a vyjímatelné vycpávky zajistí ten správný push-up efekt. Nařasený tyl s květinovou výšivkou dodává tomuto kousku šmrnc, co myslíte?

Luxus a elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I ženy s plnými tvary si přijdou na své. Precizně zpracovaná podprsenka Latta je speciálně navržena pro velká prsa, a nabízí tak správnou oporu i opravdu velkým vnadám. Polovyztužené košíčky do tvaru T vytvarují poprsí dokulata a bavlněné podšití zajistí maximální komfort. Díky bočním kosticím bude vše držet na svém místě a vy si můžete užít nepřekonatelný pocit luxusu. Odoláte této krajkové kráse?

Pohodlí pro velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I podprsenka, kterou oblékáte každý den, může být krásná. Důkazem je podprsenka Irvine. Nevyztužené košíčky do tvaru T skvěle padnou a navíc vytvoří oslňující dekolt. Širší ramínka, boční kostice a bavlněné podšití zase zajistí dokonalé pohodlí. Šmrnc tomuto kousku dodává krajkové zdobení a vy si konečně můžete dopřát pocit pohodlí i luxusu.

Když chcete být neodolatelná …

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…vsaďte na kombinaci plného dekoltu a neotřelých motivů. Podprsenka Ruby se postará o plný a krásně tvarovaný dekolt díky push-up efektu a bezvadně padnoucímu střihu. Zajímavá kombinace puntíků a krajky působí svěže a vy se budete cítit jako nikdy předtím. Hravý detail v podobě něžné stuhy mezi ňadry je už jen třešinkou na dortu. Odoláte?

Další články

Načítám