Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Vanda Hybnerová (55), kterou po vleklých neshodách opustil manžel Saša Rašilov (51), netruchlí ani poté, co si její manžel našel novou přítelkyni.

Ten, kdo si snad myslel, že se Hybnerová po rozpadu manželství stáhne do sebe a bude doma tiše brečet do polštáře, se hluboce mýlil. Hybnerová léčí samotu nejen prací, ale často vyráží i do společnosti. Útěchu našla u kamarádky a herecké kolegyně Nely Boudové (56), s níž ji pojí dlouholeté přátelství.

Společně s Boudovou, která momentálně září s vycpaným dekoltem v divadelní hře Úhlavní přátelé, dokonce oslavila i Valentýna, kde se k nim ještě připojil mladý herec Václav Šanda.

Na jedné akci se obě dámy společně vyfotily s božským Karlem Gottem. „Uloveno,“ vtipkovala na sociální síti Boudová, která je pro Hybnerovou velkou oporou. Společně se vídají i synové Nely Boudové Andrej s Daliborem s dcerami Hybnerové Toničkou a Josefínou. Jak je vidět, Hybnerová léčí samotu tím nejlepším možným způsobem.

Reklama

Další články

Načítám