Hlavní obsah
Článek

Herečka Vilma Cibulková (60) byla jednou ze známých osobností, které propůjčily svoji tvář a tělo pro projekt Lejly Abbasové (44) Komunikace, který má upozornit na problematiku týraných žen z Afriky. "Lejlu, pokud se shodneme na časovém plánu, vždy ráda podpořím," svěřila Vilma.

Nás zaujalo, jak na snímcích, kde výrazně gestikuluje rukama, vyniklo, jak má vypracované bicepsy. "Ale takové už mám pětatřicet let, je to asi i v genech. Jsem hodně aktivní, hraju divadlo, žádné speciální cviky nedělám," řekla nám herečka.

Ta má rok od úspěšné premiéry nové hry, s níž hostovala i v Bulharsku, kde vznikla, a chystá se opět navázat spolupráci se svým exmanželem Miroslavem Etzlerem (59). "Nebude to nic nového, oprášíme našeho Villona. Ale kdo ví, třeba se ještě na nějaké premiéře domluvíme," plánuje.

Velkou radost ale má z filmové role, která ji čeká. "Nemohu o tom ještě moc mluvit, dokud se nenatáčí, ale od dubna nebo května by se mělo začít. Jde o film s mojí oblíbenou režisérkou Irenou Pavláskovou a myslím, že to bude hezký kus filmové cesty," těší se Cibulková.

Reklama

Další články

Načítám