Hlavní obsah
Článek

Už prý nemusí odjíždět za prací do zahraničí jako dřív, na Anetu Vignerovou (36) se valí jedna pracovní zakázka za druhou a neví, kam dřív skočit. My jsme ji potkali na focení kampaně pěstící kosmetiky.

„Na tuto práci jsem ji doporučila já. Aneta je podle mě nejkrásnější ze všech modelek. Má nádhernou čistou pleť i vlasy. I když není nalíčená, tak vypadá skvěle,“ nechala se slyšet vizážistka Claudie Marčeková, která nechyběla na focení. Na snímcích v galerii si můžete všimnout, že historicky poslední Miss České republiky fotila v šatech bez ramínek a neškrtila ji během focení podprsenka. „Moc oblečená opravdu nebyla. Celá kampaň je hlavně o kůži,“ vysvětluje Claudie.

Samotná modelka je k sobě mnohem kritičtější a rozhodně se nepovažuje za dokonalou. „Na focení vás přece jen krásně nalíčí a v postprodukci zmizí případné chyby,“ říká Aneta.

Modelka ve svých šestadvaceti začala pravidelně podstupovat kosmetická ošetření. „Začala jsem chodit na kosmetiku, což jsem nikdy nedělala. Snažím se pozvolna používat přípravky, mám totiž strach, aby si moje pleť nezvykla,“ říká. Víceméně je ale se svou vizáží spokojená. „Tím, že se člověk každý den dívá do zrcadla, tak si změn nevšímá. Žádné vrásky zatím nevidím, myslím, že rostu do krásy, konečně,“ směje se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám