Hlavní obsah
Článek

Také jste si v mládí mysleli, že zvuky, kterými seržant Larvelle Jones v sérii Policejní akademie často vytváří zmatek ve svém okolí nebo jimi ztrapňuje své nadřízené, byly pouhou zvukovou montáží?

Omyl. Michael Winslow, představitel jedné z hlavních a neodmyslitelných rolí této populární komediální řady, je opravdovým mistrem ve vytváření zvukových efektů a iluzí a právem se mu přezdívá muž 10 000 hlasů.

Ať už se jedná o neuvěřitelná kytarová sóla Jimmyho Hendrixe, zvuky známé ze supermarketu, kanceláře, letadla nebo třeba filmových Hvězdných válek – to vše Michael zvládá pouze svými ústy a mikrofonem.

Michael Winslow je ostřílený komik v žánru stand-up comedy, ve kterém se stal legendou právě pro schopnost doplnit své příběhy geniálními zvukovými iluzemi, kterými vtáhne diváky do děje jako nikdo jiný. O tom se budou moci přesvědčit také fanoušci v Praze, kam zavítá v rámci evropské tour vůbec poprvé, a to 28. března v Kongresovém centru.

Hosty a předskokany představení budou čeští mistři beatboxu a hvězdy známé z pořadu Na stojáka Petr Nasty Cerha a Ondřej en.dru Havlík.

Reklama

Další články

Načítám