Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těhotná moderátorka Lucie Borhyová (46) musí už v šestém měsíci změnit šatník. Bříško jí zase narostlo a tak se vypravila na nákupy. Když jsme ovšem získali snímky, nestačili jsme zírat. Těhulka si klidně vyrazila v lodičkách s deseticentimetrovými podpatky.

"Na rozdíl od prvního těhotenství mi nenatékají nohy a tak si užívám, že můžu takové střevíčky nosit. Tehdy jsem se vešla jen do jediných bot," vzpomínala Lucka, když jsme se s ní naposledy potkali.

"Mám sice doma tašky s těhotenským oblečením, které jsem tenkrát nosila, ale jsem žena, tak chci vypadat hezky a pořídit si nové kousky," vysvětlila.

"Ale bylo to docela těžké něco vybrat. Naštěstí mi kamarádka poradila tenhle obchod, kde jsem byla nadšená z krásných jarních barev a hlavně z materiálů, které se přizpůsobí aktuálním tělesným tvarům," smála se.

Nadšená byla hlavně z těhotenských džínů, které mají flexibilní materiál, díky němuž jsou nositelné až do vysokého stádia těhotenství. A může si je nechat i po porodu, protože jsou pohodlné a hodí se prý ideálně na cestování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám