Hlavní obsah
Článek

Známá modelka a idol mládeže Dominika Myslivcová používá přípravky na hubnutí! Řekli byste, že taková krásná a štíhlá dívka potřebuje hubnout? Rozhodli jsme se tedy vypátrat, co je na tom pravdy. Dominika často pózuje na módních fotografiích jako modelka. Proto si Dominika musí hlídat ideální váhu. Dominika na to vyzrála! Objevila nový přípravek na hubnutí OBETHIN, který spatřil světlo světa v Anglii a nyní přichází do ČR. Jak to vlastně funguje? Dominika si jednoduše 15 minut před každým jídlem vezme dvě tobolky OBETHINu a zapije vodou. OBETHIN obsahuje účinné látky rostlinného původu, které vyvolají pocit nasycení. „OBETHIN mi zcela vyhovuje. Prostě do sebe více jídla nedostanu. U každé diety jsem skučela hlady, ale je to poprvé, kdy nemám hlad, a ještě hubnu. S Obethinem to dokáže každá blondýna,“ směje se Dominika Myslivcová. Při každém jídle toho teď Dominika sní méně, a přesto netrpí hlady. A kila jdou dolů!

120 tobolek = 20denní hubnoucí kúra, extra silná receptura za cenu 490 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Navíc si Dominika pochvaluje, že již tolik nemlsá. Protože OBETHIN nejen pomáhá zhubnout, ale také snižuje chuť na sladké. OBETHIN tedy Dominice Myslivcové pomáhá udržet si stále štíhlou postavu, nepřibírá na váze a nemá hlad. Cítí se sebevědomě a hýří energií. Dokonalá postava a krásný úsměv. Milá a sebevědomá dívka plná energie. Taková je Dominika Myslivcová. Také díky přípravku OBETHIN, to je jedno z tajemství jejího úspěchu. Každá dívka a žena teď může vypadat jako ona. Řešení je naprosto jednoduché a má jméno OBETHIN.

500 mg extraktu zelené kávy v každé tobolce. Nejsilnější na trhu v ČR + chrom. Akce 1+1 ks ZDARMA. Jen na Super.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Extrakt se zelené kávy je bohatý na chlorogenovou kyselinu CGA, která silně ovlivňuje sacharidový metabolismus. Reguluje a stabilizuje hladinu krevního cukru. Omezuje pocity hladu, a především chuť na sladké. Český přípravek obsahuje zvláště koncentrovaný extrakt kyseliny chlorogenové. Extrakt obsahuje také kyselinu kávovou, velmi dobře známou pro její antioxidační účinek. Právě tyto látky dělají ze zelené kávy zázračný produkt na hubnutí, který by neměl chybět ve vaší dietě. Extrakt 10:1, 60 tobolek. 500 mg extraktu v každé tobolce odpovídá 5000 mg zelené kávy.

550 mg extraktu Garcinie v každé tobolce. Nejsilnější na našem trhu + chrom. Akce 1+1 ks ZDARMA. Jen na Super.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Účinnou složkou přípravku je extrakt z rostliny Garcinia cambogia, který obsahuje kyselinu hydroxicitrónovou HCA. Ta má pozitivní vliv na přeměnu sacharidů ze stravy na zásobní glykogen a glukózu, jejichž zvýšená koncentrace vyvolává v mozku pocit nasycení. Navíc účinně brání syntéze tuků z glukózy. Zpomaluje tak novotvorbu tělesného tuku. Výtažky z Garcinie jsou hitem v USA a vedou žebříčky prodejnosti na Amazon.com, největším internetovém e-shopu na světě. Český výrobek je navíc obohacený o chrom, a zesiluje tak účinnost Garcinie. Chrom je esenciálním stopovým prvkem. Tlumí chuť na sladké, reguluje a stabilizuje hladinu krevního cukru. 60 tobolek.

Další články

Načítám