Hlavní obsah
Článek

Na jevišti v Las Vegas se navzdory neforemným kostýmům snaží vypadat co nejlépe, ale v civilu je to s Britney Spears (32) podstatně horší. Poslední dobou nejspíš neví, kde jí hlava stojí.

I když to na její postavě není až tak zřetelné, Britney na sobě poctivě dře a každou volnou chvíli tráví v posilovně. V ulicích tak často bývá viděna bez make-upu, se zanedbaným účesem a v outfitu, který vypadá jako ze zásob armády spásy.

Známá zpěvačka měla během své poslední návštěvy fitness centra očividně naspěch a v šatně nestrávila příliš mnoho času. Na ulici se totiž objevila v triku, které mělo původně vypadat zcela jinak. Svršek s motivem myšáka Mickeyho a jeho partnerky Minnie si totiž oblékla naruby, takže zraky kreslených postaviček směřovaly k jejímu propocenému tělu.

Až čas ovšem ukáže, zda šlo o výsledek časové tísně, či nový módní hit, který se rozšíří do celého světa. Vzhledem k nepříliš vytříbenému vkusu Britney Spears, jíž momentálně ubírá na kráse tmavý přeliv, je ale mnohem pravděpodobnější první varianta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám