Hlavní obsah
Článek

Na tohle představení muzikálu Děti ráje jsme se vypravili, protože bylo nejen vtipné, jako je vždycky, ale navíc tady proběhla charitativní akce. Ale nejdřív se diváci dočkali pořádné porce zábavy a my překvapení. Lukáš Vaculík (61), kterého jsme v poslední době viděli vždy se ztrhanými rysy, jako by zázračně omládl.

Překvapivě nejlíp vypadal v druhé části představení, kdy mají být s kamarádem do deště Sagvanem Tofim (59) za obstarožní ňoumy, jimž se život moc nepovedl. Lukáš vypadal v bílých vlasech výborně a jako by mu omládla i tvář. Byl snad na liftingu, jak se vypráví v kuloárech o jeho kolegovi Tofim?

O tohle pitvání vzhledu protagonistů ovšem divadlu určitě nešlo. Během představení se totiž v rámci neziskové organizace Splněné dětské přání splnil další sen. Tentokrát prožila nezapomenutelný den sedmnáctiletá Kristýnka, která má od narození Downův syndrom. Holčička vždy toužila po tom, aby si mohla alespoň na chvíli zazpívat na velkém jevišti jako skutečná zpěvačka.

První zazněly tóny písně Pár přátel stačí mít. Holčičce se zpočátku trochu chvěl hlas, ale pak se rozpaky rozplynuly a začala si své vystoupení užívat naplno. Všem přítomným vyrazila dech, když prozradila, že si k dalšímu songu Největší z nálezů a ztrát připravila i projev ve znakové řeči. U dalších hitů Nonstop a Děti ráje Kristýnka už tančila jako o život, divoce gestikulovala a posílala vzdušné polibky na všechny strany. A když byl čas na odchod z jeviště, postěžovala si: „To je škoda, já bych tu mohla být pořád.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám