Hlavní obsah
Článek

Herec a bavič Oldřich Kaiser (68) byl v posledních letech hodně propírán kvůli své opakované léčbě ze závislosti na alkoholu. Té prý měla dokonce propadnout i jeho dcera Karolína.

Samotný Kaiser se k celé záležitosti nevyjadřuje. Vůbec ho totiž nezajímá, co se o něm píše a články o své osobě zásadně nesleduje.

„Dřív mně to možná vadilo, kvůli rodičům, ale protože rodiče už nejsou, tak už mně to nevadí, ať si píší, co chtějí, já ani dcera to nečteme,“ řekl Kaiser v pořadu Limuzína, který poběží dnes večer na Óčku.

Kaiser se v posledních letech vůbec neobjevuje v televizních pořadech. Přednost dává divadlu a nově i muzice - spolupracuje s přítelkyní zesnulého básníka Ivana Magora Jirouse Dášou Vokatou.

A jaký má vůbec k divadlu vztah? „Dělám to jako svoji práci, snažím se dělat ji poctivě, snad mě i možná naplňuje, i když občas mě i se*e,“ nebral si servítky herec známý svým jadrným slovníkem.

Kaisera mají diváci pořád moc rádi a v televizi by ho rádi vídali. On sám o to ale zájem nemá. „Není proč chodit do televizních pořadů, na lidech mi dřív záleželo, ale teď už jsou mi úplně jedno,“ uzavřel nečekaně herec.

Reklama

Další články

Načítám