Hlavní obsah
Článek

V těchto dnech se Evě Decastelo (45) jen málokdo zpříma dívá do jejích hlubokých zelenomodrých očí, ba dokonce pohled na moderátorku by u někoho mohl vyvolat až úlek. Decastelo totiž trpí zánětem spojivek.

Vzhledem ke svým pracovním povinnostem se ale Eva nemůže léčit v klidu svého domova a musí vyrážet na společenské akce. Naposledy moderátorka strašila se svýma laserovýma očima na narozeninové párty Rádia Impuls.

Pokud se s Evou náhodou potkáte tváří v tvář (a to není úplně nepravděpodobné vzhledem k tomu, že je autorkou anket pořadu TopStar), nemusíte se obávat, že vás nakazí. „Zjistila jsem, že zánět spojivek může být způsobený různými způsoby. Můj není virového původu, ale zavinila jsem si ho sama. Pět dní jsem totiž nepřetržitě moderovala a do toho točila reportáže. Moje oči jednoduše nevydržely zásah halogenových světel. Je to prostě chemické poškození," vysvětlila nám příčinu Decastelo.

Moderátorka před časem podstoupila laserovou operaci očí, díky které už nemusí nosit brýle. Od té doby má oči mnohem citlivější. „Jsem teď hodně citlivá, musím si na to dávat větší pozor," říká „upírka“ Eva Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám