Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Richard Genzer (57), co se týče žen, rozhodně netroškaří. Když si vyrazil na premiéru filmu Kandidát, po boku mu nebyla jen jeho přítelkyně Markéta Jiránková, ale také další blondýnka. A chvilkami jsme si nebyli jistí, která k němu vlastně patří.

"Ne, jsme pořád spolu s Markétou, i když se v médiích objevily informace, že tomu tak není. Ale předpokládám, že už jsme je dávno vyvrátili," řekl Genzer, který je stále ženatý se zpěvačkou Lindou Finkovou, s níž má dvě děti, a i když mají oba už delší dobu nové partnery, ani jeden na rozvod nespěchá. Jak říká Linda, na blbé věci je prý dost času.

A kdo tedy byla blondýnka, která se kolem Richarda na premiéře točila, a vypadalo to, že jsou s Markétou nejlepší kamarádky? "Nejsem žádný Karel Janeček a mnohoženství nepěstuji. Tohle je Markétina o dva roky mladší sestra Gábina a vzali jsme ji s sebou, protože chtěla film také vidět," upřesnil Genzer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám