Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Čechách neznámá tvář, ale v zahraničí má našlápnuto na slibnou kariéru. Margita Žuchová pochází z Ostravy. Před pár lety přišla v obchodním centru v Karviné na casting do soutěže Schwarzkopf Elite Model Look, a tím začala její kariéra.

Margita je důkazem toho, že nejúspěšnější ve světě nebývají prvoplánové krásky, ale dívky spíš nenápadnější, ramínka na šaty s tváří, z níž se dá pomocí barviček vytvořit spousta různých dívek a žen. Margita takovým chameleonem je, a když se podíváte na její snímky z módních magazínů, bude vám připadat, že na nich je několik žen - rajcovní zrzka, něžná blondýnka i vášnivá bruneta.

Momentálně žije Margita v New Yorku, kde na posledním týdnu módy absolvovala víc než deset módních show. Když má v nabitém programu chvíli volného času, věnuje se fotografii a spolu se svým přítelem oděvnímu designu. Tak uvidíme, jestli z ní bude nejdříve slavná modelka či fotografka nebo návrhářka.

Reklama

Další články

Načítám