Hlavní obsah
Článek

Herečka Julianne Moore vodí svou jedenáctiletou dceru Liv do veřejné sauny. Třiapadesátiletá hvězda filmu Hodiny chce, aby nebyla ovlivněna jen diktátem módních časopisů a televize, v nichž vidí pouze dokonalá těla. V ženské sauně má dospívající dívka možnost vidět, že lidé mají nejrůznější tvary postavy a ňader a nejsou nijak dokonalí.

Julianne má s manželem Bartem Freundlichem šestnáctiletého Caleba a jedenáctiletou Liv.

„Liv miluje lázně a sauny, ale protože jí je jen jedenáct, nemůžeme chodit do žádných lepších. Na to musí mít víc let, aspoň být teenager,“ tvrdila Moore v televizním pořadu Chelsea Lately. S dcerou chodí do lázní Spa Castle, kam mohou i děti.

„Jsou to obrovské lázně, spousty pater s horkými vanami a saunami. Byly jsme v jedné jen pro ženy a všechny tam byly nahé, takže Liv měla možnost vidět nejrůznější tělesné tvary. Pak mi říká: ‚Mami, nevěděla jsem, že jsou velká prsa, malá prsa, kulatá prsa a špičatá prsa a všemožné další tvary. A pak tam byla ta dáma, já myslela, že má kalhotky, ale neměla, tak jsem jen řekla, ano, tohle tam roste taky,‘ “ dodala s úsměvem Julianne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám