Hlavní obsah
Článek

V druhé polovině 90. let snad nebylo dne, kdy by se nepsalo o manželství tehdejší největší sexbomby Pamely Anderson (56) a drsného bubeníka kapely Mötley Crüe Tommyho Leeho (51). Tento svazek byl od počátku velmi impulzivní a nepředvídatelný, a o to ostřeji sledovaný. Nesl se totiž v italském duchu po vzoru svého začátku - dvojice se brala pouhých 96 hodin od seznámení!

Romantická svatba na pláži, kdy si Pamela po čtyřech dnech randění s Tommym oblékla místo bílých šatů bikiny, nakonec vyústila v tříleté manželství, z něhož vzešly dvě děti - chlapci Brandon Thomas Lee a Dylan Jagger Lee.

K výbušnému hudebníkovi to však nejslavnější Playmate všech dob táhlo i po rozvodu. Krátce to dali znovu dohromady po Tommyho propuštění z vězení, ale v roce 2001 se opět rozešli. Podobně tomu bylo i o dalších sedm let později. V dlouhém seznamu jejich skandálů nechybělo domácí násilí, soudní spory či natočení domácího erotického videa.

Dnes je Anderson šestačtyřicet a jejímu exmanželovi jedenapadesát. Pamela se vrátila k jinému ze svých exmanželů Ricku Salomonovi, s nímž obnovila manželský slib, a Tommy ve středu oznámil, že se zasnoubil se svou dlouholetou partnerkou Sofiou Toufou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám