Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený zpěvák Tomáš Klus (37) už brzy vydá dlouho očekávané zbrusu nové album. Ještě předtím ale odletěl načerpat síly na dlouhou exotickou dovolenou do Dominikánské republiky, kam ho doprovodily i manželka Tamara s dcerou Josefínkou.

Zpěvák, který předloni porazil Karla Gotta (†80) v anketě Český slavík, si plnými doušky užíval nejen chvilky s milovanou rodinou, ale i svou oblíbenou sportovní vášeň - surfování. A právě fotkami se surfařským prknem se tento sympatický zpěvák pochlubil na sociální síti.

"Občas má člověk pocit, že se na něj všechno valí, ale jde jen o úhel pohledu, je totiž dost možné, že člověk prostě válí, nebo se jen válí.. Život je hra a je jen na nás, jestli jsme hráči, či figurkami,“ nezapomněl přidat jedno ze svých mouder Tomáš Klus, který se už těší na jarní turné. Nejen nové písničky začne Klus prozpěvovat svým fanouškům už od dubna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám