Hlavní obsah
Článek

Eva Decastelo (45) se konečně dostala na váhu, kterou měla před narozením svých dvou dětí, ba dokonce na ještě nižší. Lví podíl na tom všem má skutečnost, že se Eva začala cíleně hýbat. Moderátorka, reportérka a herečka se totiž rozhodla, že svůj umělecký rejstřík rozšíří ještě o tanec.

„Vždycky mě bavilo tančit, a to i přesto, že jsem se ztratila již u třetího taktu, protože neumím vycítit rytmus. Tak jsem se rozhodla něco s tím udělat," říká Eva, která pravidelně navštěvuje taneční studio na pražských Vinohradech.

K pohybu má hned dvojí motivaci – komerční a osobní. „Vzhledem k tomu, že dnes tančí všichni, dělám momentálně i předtančení na plesech. Je to nová zkušenost - přijít před publikum, neříct ani slovo, tři minuty pracovat, zinkasovat honorář a hurá domů. Je přeci skvělé dělat něco, co vás baví, a ještě za to dostat zaplaceno.“

Eva má ráda latinskoamerické rytmy. Miluje salsu, paso doble a čaču. „Nejsem klidný člověk, ale nesnáším cvičení, a tím pádem je tanec možností, jak ze sebe dostat stres, pobavit se a ještě zpevnit tělo.“

A protože krásná moderátorka ví, co jsou to ženské zbraně a jak je použít, má o důvod víc se divokým rytmům přiučit: „Kdysi mi někdo řekl, že podle toho, jak žena tančí, se pozná, jaká je milenka. A je to pravda," směje se Eva a dále dodává: „Ale teď vážně, kdo neumí dát vášeň do tance - nemluvíme o kvalitě provedení - neumí, podle mě, dát vášeň do života.“ Proto prý při tanci odhodí vše, co ji unavuje, stresuje a štve, a odchází z lekce čistá a nabitá energií.

Reklama

Další články

Načítám