Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rok po čtyřicátých narozeninách a po porodu dvou dětí má Simona Krainová (51) postavičku jako lusk. Většina žen by za takovou figuru vraždila. Modelka nikdy netvrdila, že by takovou postavu měla zadarmo. „Člověk musí cvičit a zdravě se stravovat. Žádná kouzla nefungují," říká.

Simona cvičí a zdravě jí, rozhodně ale není vyznavačkou nárazových nezdravých diet. Za svou kariéru přišla modelka ale také na různé triky, jak rozproudit metabolismus a vyčistit tělo. „Jednou do roka praktikuju detoxikační kúru. Člověk musí nějakou dobu popíjet speciální směs z mízy jihoasijské palmy a kanadského javorového sirupu, kajenského pepře a dalších přísad," říká Simona a jedním dechem varuje: „Nic se ale nemá přehánět a nemělo by se to praktikovat příliš často a dlouho."

Krainová nám prozradila také svou tajnou zbraň v boji s přebytečnými kilogramy. Prakticky neustále popíjí teplou vodu s citronem. „Každé ráno po probuzení vypiju asi tři deci teplé vody s půlkou vymačkaného citronu a tenhle nápoj popíjím i během dne. Je to nejlepší způsob detoxikace. Tuky přijímané ve stravě se díky teplé vodě v těle odbourávají," doporučuje Simona trik, díky kterému se udržuje ve formě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám