Hlavní obsah
Článek

Svěží jarní kolekce spodního prádla je tady. A je plná luxusních kousků pro opravdu každou postavu. Ať už se pyšníte bujnými vnadami anebo truchlíte, že k vám příroda nebyla štědřejší, určitě si přijdete na své. Objevte podprsenky pro prsa všech velikostí a pro každou příležitost!

Luxusní prádlo pro každou příležitost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Astratex.cz se objevila žhavá novinka v podobě svěží kolekce Beatriz. Tato něžná kolekce se ze záplavy ostatních kousků vymyká okouzlujícím vytkávaným ažurovým vzorem, který vás uchvátí na první pohled. V kolekci na vás čekají luxusní podprsenky pro velká i menší prsa. Ke každé navíc pořídíte i ladící kalhotky, které jsou do konce týdne se slevou 15 %! Dopřejte si luxus!

Do hlubokých výstřihů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nedáte dopustit na push-upky? Vyzkoušejte luxusnější variantu a užijte si neopakovatelný pocit pohodlí a sexappealu. Košíčky jsou vyztužené měkkou pěnou a vytvoří tak krásně tvarovaný a plný dekolt. Díky nízkému středu se bezvadně hodí do hlubokých výstřihů a vy se tak můžete konečně pochlubit plnějšími vnadami. Podlehnete jemnému květinovému vzoru a něžné krajce?

Když chcete ukázat ramena

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Topy a šaty bez ramínek si žádají odpovídající spodní prádlo. Luxusní bardotka vykouzlí krásně tvarovaný dekolt. Navíc díky odepínacím ramínkům a silikonovému pásku je pod topy bez ramínek jako dělaná. Boční kostice zajistí, že bude podprsenka celý den na svém místě. Tento kousek z luxusního materiálu si zkrátka zamilujete.

Luxus a pohodlí pro velká ňadra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Příroda vás obdařila bujnými vnadami? I vy si můžete dopřát luxus v podobě podprsenky z kolekce Beatriz! Polovyztužené košíčky se speciálním střihem do tvaru T dají vašim vnadám ten správný zakulacený tvar. Široká ramínka a boční kostice jsou to, co ženy s velkými ňadry potřebují. Dopřejte si konečně opravdové pohodlí a užijte si špetku luxusu!

Pro extra plný dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete oslnit extra plným dekoltem? Ráda provokujete hlubokými výstřihy? Vyzkoušejte super push-up podprsenku Beatriz decolte. Vyztužené košíčky s vycpávkami z měkké pěny vytvoří bujný dekolt i ženám s menšími ňadry. Nízký střed zajistí, že ani v opravdu hlubokém výstřihu nebude prádlo vykukovat a vy si můžete užívat obdivné pohledy. Buďte oslňující!

Další články

Načítám