Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátkem měsíce vyšlo na povrch, že manžel matky všech slavných Kardashianek Kris Jenner podstupuje přeměnu pohlaví. Bývalý desetibojař Bruce Jenner (64) je dlouhodobě závislý na plastické chirurgii a ženu připomíná, ale jeho krok byl pro veřejnost i přesto velkým překvapením. Aktuálně byl spatřen s hlubokými vráskami a volnou kůží na krku, což by prý mohl být důsledek jeho posledního zákroku.

Olympijský vítěz z roku 1976 si nechal odstranit ohryzek, a zbavil se tak dalšího čistě mužského rysu. V pondělí byl spatřen, jak odchází z kavárny Starbucks se zasmušilým výrazem v obličeji. Zda se vyhýbá fotografům či je smutný kvůli stěhování dcery Kendall z rodinného domu, ví jen on sám.

Po skončení hormonální léčby se Bruce Jenner rozhodl používat jméno Brigitte, které se mu velice zamlouvá a zároveň mu připomíná filmový sexsymbol Brigitte Bardot. S manželkou Kris se mu nedávno rozpadlo manželství po 23 letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám