Hlavní obsah
Článek

Měl to být asi obhajující text, ale nějak se mu nepovedl. Bývalý pornokrál Robert Rosenberg (49) byl nedávno kontrolován za volantem na přítomnost omamných látek v těle. Kvůli pozitivnímu výsledku testu (sám Robert přiznal, že den předtím fetoval) mu sebrali řidičák a byl podezřelý z řízení pod vlivem omamných látek. Nyní prý má už výsledky následné krevní zkoušky. A cítí se očištěný, i když to zdaleka není pravda. „Žádný kokain, jen THC (látka obsažená v konopí),“ uvedl muž.

„Žádné aktivní složky kokainu v krvi nebyly. Je tam THC a i na to budeme požadovat kontrolní test,“ uvedl dále Rosenberg. A dál se rozčiluje, že se vůbec o kokainu psalo.

Přitom právě on byl tím, kdo o něm sám od sebe začal v rozhovoru s redaktorem Super.cz hovořit s tím, že přítomnost kokainu v těle se dá určit do pěti hodin po požití a on přitom tuto drogu pozřel prý už mnoho hodin před kontrolou.

„Jsem poživatel, ale neřídil jsem pod vlivem. Byl tam i zbytkáč koksu, neříkám, že ne, ale bylo tam toho strašně málo. Proto čekám na vyjádření doktorů,“ řekl nám před časem doslova chlapík, kterého někteří pro jeho gramatické schopnosti označují jako znásilňovače češtiny.

Teď neustále hrozí policii, za co vše ji bude žalovat. Za to, že se na Super.cz objevily články (přitom on sám nám vše vyzvonil), za kontrolu (na tu má policie právo ze zákona), podnět chce dát i policejní inspekci. Navíc naznačil, že policie manipuluje s důkazy.

Reklama

Další články

Načítám