Hlavní obsah
Článek

Když jsme přišli na projekci filmu Na druhý pohled, který bude za dva týdny uvádět Česká televize, bylo to v den, kdy média oznámila, že se rozpadlo herecké manželství Saši Rašilova a Vandy Hybnerové (55). Právě Vanda ve filmu hrála, ale zřejmě z obav z nepříjemných otázek raději nepřišla na následnou tiskovku.

Dcera Saši a Vandy, dvacetiletá Josefína Rašilovová, se toho ale nebála, a i když o rozvodu rodičů mluvit nechtěla, rozhovory poskytovala.

Film Na druhý pohled byl její první větší natáčecí zkušeností, nevystudovala totiž herectví, dokonce nechodila ani do hereckého kroužku. Profesionálně se věnuje jezdecké disciplíně western running a k tomu na vysoké škole studuje pedagogiku se specializací na výtvarnou výchovu.

"Jako dítě jsem ve filmu Bohdana Slámy Štěstí křičela něco o barbíně a ještě jako úplně malinká jsem byla ve filmu Kanárek. Ale to nebyly žádné velké herecké výkony. K tomuto natáčení jsem se dostala náhodou. Máma řekla, že by mě chtěl pan režisér vidět, nebo moji sestru. A sestra nemohla, protože zrovna nastoupila nově do školy. Tak jsem se sešla s panem režisérem a vyšla z toho tahle role," svěřila Super.cz.

Proč nešla ve stopách svých rodičů a herectví se profesionálně nikdy věnovat nechtěla? "Myslím, že by bylo příjemné být jednou učitelka k tomu, co mne nejvíc zajímá. A to jsou koně. Dalo by se to příjemně spojit," míní Josefína. "Já opravdu raději přehazuji hnůj," smála se.

Spokojená je, na rozdíl od svých rodičů, i v soukromém životě. "Přítele mám, asi půl roku, takže když se ptáte, zda mne mají diváci, kteří mě ve filmu uvidí, šanci poznat i jinak, říkám ne," ubezpečila nás.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám