Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jí bylo čtyřiadvacet, nafotila svoji první titulní stránku prestižního magazínu Sports Illustrated, následovaly další dvě a ještě teď, když jí bude čtyřiačtyřicet, je topmodelka Daniela Peštová (53) jako matka třech dětí vyhledávanou modelkou právě na plavkové speciály.

"Mám klienta, který mne na plavky každý rok bookuje, i když se každoročně ptám, zda ví, kolik mi je let. Můj věk znají, vědí, že mám tři děti, ale stále mne chtějí. Já z toho tedy nadšená nejsem. Jsem spokojenější ve více zahaleném oblečení, je to samozřejmě jednodušší. Na plavky se musíte připravovat fyzicky déle, než když fotíte jinou módu," míní Daniela.

Ta se nedávno účastnila mimořádné události, oslav padesátin zmíněného časopisu, kde se sešla s 22 dalšími modelkami, které během desítek let titulní stránku nafotily. "Bylo to hrozně fajn, potkala jsem se s holkami, se kterými jsem už někdy pracovala, ale i s těmi, s nimiž jsme se generačně míjely," vyprávěla Peštová, která nafotila i snímky do výročního čísla časopisu, kde je na stránce hned vedle Heidi Klum.

Nás napadlo, zda se s kolegyněmi vídá i mimopracovně. Třeba právě s Heidi, která má stejně jako ona hodně dětí. "Ona jich má ještě víc, a navíc žije v Los Angeles a já v Praze," smála se s tím, že není příznivkyní dámských jízd a babinců a raději si užívá klidu domova s partnerem a dětmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám