Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodská hvězda Julia Roberts (46) momentálně prožívá jedno ze svých nejhorších období. Pracovně se jí sice daří, ale trápí ji soukromé problémy.

Vždy zářící filmové ikoně v poslední době nebylo příliš do smíchu. Nejprve se musela vyrovnat se sebevraždou své nevlastní sestry, která s ní neměla příliš vřelý vztah. Nancy Motes před svou smrtí dokonce zanechala vzkaz plný zášti, který Julii Roberts ukázal v nepříznivém světle.

Sotva se s touto tragédií vyrovnala, lékaři u její maminky Betty Lou diagnostikovali rakovinu plic. Známá herečka se tak několik týdnů držela v ústraní a snažila se se vším vyrovnat. Až nyní si odskočila na čerstvý vzduch ve sportovním outfitu, který zdůraznil její štíhlou postavu. Herečka, která jindy září na ostře sledovaných společenských akcích, ovšem v soukromí působí unaveně, přestože na péči o sebe rozhodně nezanevřela. Její vlasy mají výrazně světlejší odstín, ale Julia se prozatím touto změnou nepochlubila.

Patrně si toto překvapení nechává až na slavnostní udílení Oscarů, které se uskuteční v závěru týdne. Julia Roberts dostala pozvánku do přední řady, protože je letos na prestižní cenu nominovaná za vedlejší roli ve filmu Blízko od sebe. Bookmakeři jí ovšem příliš šancí nedávají, protože má silnou konkurenci v podobě Lupity Nyong'o (12 let v řetězech) a Jennifer Lawrence (Špinavý trik).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám