Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě minulý týden jsme vás nemohli ochudit o pohled na vysportovaného Iana Zieringa, který se v padesáti vydal na přehlídkové molo mezi o polovinu mladší kluky. Nejenže mezi nimi na newyorském týdnu módy obstál jako profík, ale dokonce se stal žhavým zbožím pro široké dámské osazenstvo. Jako zralý chlap je totiž o poznání charizmatičtější než zamlada jako Steve Sanders v Beverly Hills 90210. Kudrnatého blonďáka byste aktuálně hledali marně...

S tmavým přelivem na vlasech Ziering hraje v pokračování amerického hororu Sharknado z loňského roku, diváky i kritikou ztrhaném snímku, který však mnozí naopak považují za geniální a zábavné komediální dílo, na něž je potřeba se dívat jako na obří porci nadsázky.

První díl vyprávěl o surfaři a majiteli baru Finovi (Ian Ziering), který se po udeření tornáda na Los Angeles snaží zachránit svou manželku (Tara Reid) a dceru před zkázou, která zvedla hladinu oceánu natolik, že celé město zaplavily tisíce krvelačných žraloků. Vzhledem k současnému natáčení v New Yorku se dá očekávat, že největší změnou v druhém díle bude lokace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám