Hlavní obsah
Článek

Dcera Dády Patrasové a Felixe Slováčka Anička jde ve stopách svých rodičů. Anička studuje na Pražské konzervatoři a bojovala o jednu z hlavních rolí v muzikálu Sněhová královna. Na konkurzu uspěla, a tak se na jevišti bude potkávat se svojí maminkou.

Dáda Patrasová totiž v připravovaném muzikálu ztvární titulní roli. Alternovat by se měla podle informací Super.cz s Kateřinou Brožovou.

O roli v muzikálu bojovaly na včerejším konkurzu více než dvě stovky uchazečů. Pěvecké party předváděli pod dohledem režiséra Lumíra Olšovského, skladatele Zdeňka Bartáka nebo Felixe Slováčka. „Úroveň byla velice dobrá a zřejmě budeme muset uspořádat ještě jedno kolo, abychom vybrali skutečně ty nejlepší,“ nechal se slyšet Zdeněk Barták, kterému souhlasně přikyvoval i režisér.

Zatímco řada adeptů se tedy bude muset ještě jednou předvést na jevišti, některé role jsou již dány. Vedle Brožové, Patrasové a její dcery Aničky se v muzikálu objeví také Felix Slováček mladší.

Ve Sněhové královně si tak zazpívá celá Slováčkova rodina. „Jsem tak trochu trémistka, ale neberu to jako minus. Bude to moje třetí zkušenost s muzikálem a věřím, že dopadne dobře. Právě proto, že cítím trému, se snažím maximálně soustředit, aby bylo mé vystoupení co nejlepší,“ prozradila Anička Slováčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám