Hlavní obsah
Článek

Zahraniční média shodně přicházejí s informacemi napovídajícími o romantickém vývoji vztahu prince Harryho (39) s partnerkou Cressidou Bonas tím nejlepším směrem. Z Kensingtonského paláce v dohledné době prý zazní oznámení o zasnoubení této dvojice, která spolu randí 18 měsíců.

„Stane se tak už brzy, ale Harry nejdřív potřebuje projít záležitostmi spojenými s královským protokolem, jako je například požehnání jeho babičky,“ uvedl známý z okolí rodiny pro magazín OK!

„Zdroje z paláce tvrdí, že zatím nebylo formálně zažádáno o vyřízení administrativy kolem zasnoubení, ale pravdou je, že se o tom mluví. Je tedy možné, že se před oficiálním oznámením čeká na vyjádření královny,“ dodal zdroj s dovětkem, že by Harrymu jeho vyvolená mohla říct ano příští rok.

Čtyřiadvacetiletá Bonas pochází ze zámožné rodiny, její matka má navíc šlechtický titul. Půvabná blondýnka studovala tanec na univerzitě v Leedsu a nemá za sebou žádné skandály. Prestižní britský časopis Tatler ji dokonce otiskl tento měsíc na obálku a zařadil ji do čela seznamu významných osobností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám