Hlavní obsah
Článek

Míša Nosková (41) má za sebou poměrně náročné focení kalendáře. Ten se podařilo zpěvačce nafotit na nezvyklých lokacích v amerických státech Kalifornie a Nevada. Nejdramatičtější chvíle prožila v Las Vegas. Nosková na vlastní kůži poznala, proč se tomuto místu přezdívá 'město hříchu'.

„Začali jsme fotit v pět ráno. Vzápětí nás zastavovala místní policie a kontrolovala náš střízlivý stav,“ prozradila nám Michaela. Zpěvačka se vlastně nemůže divit tomu, že místní strážníci zjišťovali, jestli je střízlivá. Nosková byla kvůli tomuto záběru namaskovaná přesně tak, jako by několik posledních dní trávila nonstop v místních kasinech. „Strážník mě nutil chodit po čáře, tak jsem mu udělala i hvězdu. Vysvětlila jsem mu, že jsem zpěvačka a že tady fotíme kalendář," popsala situaci.

O pozornost policie si ostatně Míša koledovala vícekrát. Na jedné fotce například pobíhá po zahradě sousedů v natáčkách. „V zásadě jsme se celý ten kalendář snažili dělat hodně s vtipem, aby byl jiný, snažili jsme se zachytit klasickou Ameriku s nadsázkou a myslím, že je na co se těšit,“ slibuje Míša.

Reklama

Další články

Načítám