Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když před pár lety vyhrál první český X Factor, byl z toho obrovský řidič kamionu Jiří Zonyga dost v šoku, život se mu otočil o sto osmdesát stupňů, ale nelituje dodnes. "Zvlášť když si vzpomenu na své různé šéfy nebo dispečery. Teď si dělám, co chci, vybírám si práci, která mě baví," řekl Super.cz.

I finančně si dost polepšil, i když to samozřejmě není takové jako těsně po soutěži. "Jako kamioňák jste si mohli v dobrých měsících vydělat i padesát nebo šedesát tisíc, ale to jste se museli pořádně otáčet a jezdit po Evropě. A to se zase dost utratilo," míní.

"Nebudu lhát, že jsem hned po soutěži vydělal i mnohonásobně víc, ale i teď je to většinou dvojnásobek," svěřil Zonyga, jehož kromě koncertů živí vystupování v muzikálech. My jej potkali na Mauglím v Divadle Kalich, kde zpívá roli medvěda Balů.

"Za volant kamionu jsem si sedl naposledy v březnu 2008, kdy jsem si vzal kvůli X Factoru neplacenou dovolenou, a už jsem se nevrátil. Teď si užívám to, že do Prahy, kde jsem si pronajal byt, jezdím hlavně vlakem, ale když je čas, projíždím se hodně na motorce," vysvětlil Jiří, jenž zůstal se svojí manželkou a rodinou žít v Břeclavi a podnájem na Bílé Hoře má jen kvůli práci.

Protože nemá role, které by jej nutily k hubnutí, od soutěže trochu přibral. "Pár kilo nahoře mám. Sice mám pocit, že sportuji vůbec nejvíc za svůj život, hodně hraju třeba tenis, ale mám hodně špatné stravovací návyky. Ve dne vůbec nemusím jíst a večer vybílím lednici," krčil rameny zpěvák, jenž letos oslaví padesátiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám