Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kubánský návrhář Osmany Laffita po dlouhých letech ustřihl svůj dlouhý cop až do pasu, na který dřív nedal dopustit a byl to jeho klenot. Náhradu za něj má ale prvotřídní - hlavu plnou vlasů. Jak to Osmany, kterému porost výrazně prořídl a raději si hlavu holil, dokázal?

"Nechal jsem si ve Španělsku vlasy nastřelit. Mají tam speciální metodu, kdy se geneticky namnožují vlastní vlasy. Jde o kultivaci lidských vlasů. U nás se to zatím nedělá, tady se jen nastřelují cibulky, což jsem nechtěl," řekl Super.cz Osmany, který s hlavou plnou černých vlasů vypadá velmi mladistvě.

Osmany s novým porostem vyrazil na oslavu narozenin kamaráda Issama Alawy. Přivedl s sebou dceru své sestry, sedmnáctiletou Danielu, která přijela z Kuby strýčka na několik měsíců navštívit. Kubánská kráska, která je modelkou, se ale moc nebavila. Není divu, česky umí jen pár základních slov.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám