Hlavní obsah
Článek

O problémisty a nevychované floutky, jakým je kanadský zpěvák Justin Bieber (30), v Atlantě nestojíme. S tímto prohlášením přišli občané hlavního města amerického státu Georgia a sepisují petici, v níž odmítají přijmout mezi sebe mladou hvězdu. Ta je v posledních měsících středem pozornosti kvůli skandálům a trestným činům.

Jakmile se začalo psát o tom, že Justin bydlí v domě hudebníka Dallase Austina a shání si v sousedství vlastní nemovitost, lidé v okolí začali být neklidní. A když zpráv o stěhování kanadské hvězdy do atlantské čtvrti Buckhead začalo přibývat, někteří aktivnější rezidenti zahájili kampaň, v níž chtějí dát Bieberovi najevo, že o něj nestojí.

Konkrétně obyvatel zmíněné čtvrti Harold White rozjel v pondělí 24. února ráno kampaň na Facebooku.

„Obáváme se, že přinese nedobrý vliv do naší klidné rezidenční oblasti. Zastáváme názor, že osoba s jeho možnostmi by si měla najít jinou čtvrť, která více odpovídá divokému životnímu stylu,“ uvedl White v rozhovoru pro CNN.

„Přesídlení Justina Biebera do Atlanty nemůže být ničím jiným než špatným pro naše děti!“ píší v protestu občané čtvrti Buckhead. Podle Whita podepsaly petici už dvě stovky občanů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám