Hlavní obsah
Článek

Slova chvály a obdivu sklízí v zahraničních médiích česká topmodelka a jedna z největších ikon tohoto průmyslu Eva Herzigová (51). O práci nemá bývalá tvář značky Wonderbra nouzi ani ve čtyřiceti a aktuálně září i na týdnu módy v Miláně, který je v plném proudu. V sobotu dokonce předvedla jeden z nejodvážnějších modelů celé dámské kolekce Emilio Pucci na nastávající podzim a zimu.

Pod černou róbou s geometrickými průstřihy toho ukázala rozhodně dost na to, že střih s délkou až na zem, roláčkem a dlouhými rukávy byl jinak velmi cudný. Není divu, že Eva kráčela v čele následována dalšími modelkami během závěrečného defilé.

Herzigové se kromě prestižního časopisu Sports Illustrated podařilo proniknout i do srdcí spousty mužů jako krásce z billboardu na Wonderbru se sloganem Hello Boys, kvůli kterému se zvýšila na dálnicích nehodovost. Tento billboard byl navíc před necelými třemi lety vyhlášen nejikoničtější outdoor reklamou všech dob.

Modelka narozená v Litvínově a dlouhodobě žijící v Itálii se však dostala i k filmu. Vidět jste ji mohli vedle Gérarda Depardieua v komedii Strážní andělé či s Andym Garciou v životopisném dramatu Modigliani. Ke konci roku se objeví i v romantickém dramatu Vladimíra Michálka Pohádkář podle předlohy Barbary Nesvadbové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám